DESPRE DEZVOLTATOR

Un dezvoltator cu experienta!

Alege cu încredere oricare apartament cu una, două sau trei camere. În ultimii ani am construit și vândut sute de apartamente pe piața ieșeană de locuințe noi. Standardul ridicat de calitate a convins și a mulțumit toți clienții MCM CONSTRUCT.

LAZAR RESIDENCE

Lazar Residence, lângă Palas, este unul dintre cele mai de succes proiecte imobiliare din Iași, unde noii proprietari s-au mutat deja într-un prim bloc. Peste 300 de apartamente vor fi finalizate la Lazar Residence.

CONCEPT RESIDENCE

În prezent dezvoltăm Concept Residence, ansamblu rezidențial format din patru blocuri cu o arhitectură inovatoare, cu 8 şi 9 etaje. Proiectul totalizează 263 apartamente și crește în Păcurari, lângă Lidl.

PREMIUM RESIDENCE

Este un alt proiect imobiliar de succes dezvoltat de MCM CONSTRUCT, un bloc modern cu 42 de apartamente , parcare subterana si supraterana, ce aduce arhitectural cu constructiile austriece.

COMPLEX RESIDENTIAL VASILE LUPU

Am dezvoltat Complexul Rezidențial Vasile Lupu, format din două tronsoane, însumând 150 de apartamente și o parcare alăturată, pe două nivele.

Contacteaza direct dezvoltatorul ✆ 0786 259 069
Preturi promotionale pana la 28 februarie 2018!

Concept Family este cel mai modern proiect rezidențial care se ridică acum în Iași.

Cele mai potrivite apartamente pentru familia ta sunt rodul efortului și expertizei unei echipe care a reunit cei mai experimentați arhitecți, structuriști și constructori din Iași. Timpul trebuie să-l petreci alături de cei dragi, nu căutând un loc de parcare. De aceea, la Concept Family oferim locatarilor atât locuri de parcare subterane, cât și supraterane.

TOP